Fortex Manpower Services
We strive for the perfect fit
 
 
 

RIGGER (onshore)

Functieomschrijving

Wij zijn opzoek naar ervaren riggers voor onze klanten in de regio Antwerpen. Het werk zal veelal bij de grote (petro)chemische fabrieken plaatsvinden in, en rondom Antwerpen.  

Als Rigger bij Fortex Manpower Services ben je een echte doorzetter die flexibel inzetbaar is. Vanzelfsprekend beschik je over de juiste kennis en vaardigheden om deze functie te vervullen. Je werkzaamheden bestaan uit het aanslaan van kritieke lasten en de begeleiding hiervan door aanwijzingen te geven -via portofoon- aan de machinist. Hiernaast wordt je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden die betrekking hebben tot transport en het verplaatsen van lasten. Je draagt hierbij de verantwoordelijkheid om op een juiste en veilige manier te werken.

Functie-eisen:

Voor de functie Rigger is het een vereiste dat je voldoet aan de volgende criteria:

  - VCA-B certificaat

  - IS 006, Banksman 1.9a óf ABVL certificaat

  - Adembescherming certificaat is een pré

  - Rijbewijs B

  - Flexibel inzetbaar

  - Beheersing van de Nederlandse taal

  - Minimaal 3 jaar (aantoonbare) ervaring als Rigger

Arbeidsvoorwaarden

  - Uitstekende marktconforme arbeidsvoorwaarden

  - Mogelijkheid te ontwikkelen tot multifunctioneel medewerker

  - Uitzicht op langdurige tewerkstelling

Sollicitatieprocedure: 

Indien je interesse is gewekt in deze functie en je aan de eisen voldoet stuur dan je CV, motivatie en certificaten op naar: info@fortexmanpower.com o.v.v. vacature: rigger (onshore). Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Jesse van den Bergh op: +316 555 33 724.